Uitgeverij Container

Verzenden & retourneren

Wanneer je een bestelling plaatst, doen wij ons uiterste best deze dezelfde werkdag te versturen. De verzendkosten bedragen €6,75.

Het is ook mogelijk om je bestelling (kosteloos) op te halen in onze winkel in Amersfoort. Wanneer je voor deze optie kiest, laten wij je via de mail weten wanneer de bestelling klaarligt. De openingstijden van onze winkel zijn: vrijdag en zaterdag van 09.00-17.00. 

Koop je een licentie voor de e-learning video's, dan betaal je geen verzendkosten. Je ontvangt de licentiecode in de mail.

Retourneren & ruilen

Ben je niet tevreden met je bestelling of wil je je aankoop ongedaan maken? Binnen 14 dagen kan er geretourneerd worden. Daarna is de aankoop definitief. Wanneer je ervoor kiest om jouw bestelling of een deel daarvan te retourneren, dan komen de portokosten voor eigen rekening. Stuur een mailtje met je bestelnummer en reden van retour naar info@uitgeverijcontainer.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Indien je een verkeerde bestelling hebt geplaatst en een boek wil ruilen, komen de retour- en verzendkosten eveneens voor eigen rekening.

Verzenden & ophalen